Garda un veselīga smalkmaizīte, kur ķirbis izmantots gan mīklā, gan pildījumā.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Pagatavošana
2st
Sastāvdaļas:
Biezenim
500 g ķirbju
glāze ūdens
Mīklai
pusglāze sagatavotā ķirbju biezeņa
2 ēdamkarotes piena
350 g miltu
100 g sviesta
25 g rauga
ēdamkarote cukura
sāls
Pildījumam
500 g ķirbju
150 g žāvētu plūmju
75 g saldā krējuma
50 g sviesta
neliels citrons
2 ēdamkarotes medus
ēdamkarote cukura
tējkarote (ar kaudzi) kartupeļu cietes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!