Sezonas klasika: maigs un sulīgs ābolu pīrāgs, kas piepildīs virtuvi ar visomulīgāko aromātu pasaulē.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
1st 20m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
100 g sviesta
200 g miltu
1/2 ola
50 g cukura
šķipsniņa sāls
rīvēta puscitrona miziņa
1 tējkarote ūdens
Pildījumam
1 kg saldskābu ābolu
1 citrona sula
75 g krējuma
100 g cukura
3 olas
1,5 ēdamkarotes aprikožu džema
1 ēdamkarote sviesta
nedaudz pūdercukura
200 g saldā krējuma
rieksti pēc patikas
1 tējkarote vanilīncukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!