Austrumu virtuves cienītāju kļūst arvien vairāk. Lūk, idejas, ja vēlies eksperimentēt un pagatavot tradicionālo liellopa gaļu, cūkgaļu un dārzeņus indiešu garšvielās.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
1 glāze sarkano lēcu
1 liels sīpols
2 nelieli burkāni
5 daiviņas ķiploka
1 mazs, svaigs čili
1 ēdamkarote kurkumas
sāls, pipari
1 ēdamkarote vīnogu sēklu eļļas (vai olīveļļas)
15 g sviesta
1 tējkarote kumina
1 tējkarote sinepju sēklu
1 tējkarote karija
400 g sasmalcinātu konservētu tomātu
koriandra un piparmētru lapiņas servēšanai
Piedevām
2 ēdamkarotes vīnogu sēklu eļļas (var lietot olīveļļu)
2 lieli sīpoli, plāni sagriezti
200 g smags baklažāns, sagriezts 2 cm lielos gabalos
3 daiviņas ķiploka, plāni sagrieztas
1 svaigs sarkanais čili pipars
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!