Laša balotīne ar franču pupiņām un lēcu mērci recepte
Šādi satinot un cepot, lasis ir ļoti sulīgs, bet pildīt to var arī ar sēnēm, sieru, citiem garšaugiem un visu pārējo, ko sirds vēlas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1 porcija balotīne, 4 porcijas mērces
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Balotīnei
150 g laša filejas
sāls, pipari
6-8 spinātu lapiņas
olīveļļa
Pupiņām
100 g franču pupiņu
sviests
sāls, pipari
1 timiāna zariņš
spināti
Mērcei
100 g lēcu
100 g saulē kaltētu tomātu
50 g melno olīvu
50 g zaļo olīvu
sāls, pipari
1 ēdamkarote graudaino sinepju
150 ml olīveļļas
50 g sakapātu pētersīļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!