Lazanjas pagatavošana ir diezgan sarežģīta, bet galarezultāts ir pūļu vērts. Kāposti papildina un ir laba piedeva gaļai, papildu garšu piešķir pievienotais vīns, rozmarīns un rīvētā citrona miziņa.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
300 g maltas liellopa vai brieža gaļas
1 burkāns
1 liels sīpols
1/2 mazas selerijas
olīveļļa
2 ēdamkarotes tomātu pastas
100 ml sarkanvīna
1 kārba konservētu tomātu (400g)
1/2 tējkarote maltas paprikas
1 lauru lapa
sāls, cukurs, pipari
daži rozmarīna zariņi
9 lazanjas plāksnītes
50 g cieta, parmezānas veida siera
150 g miksta siera ar zilo vai balto pelejumu
2 ēdamkarotes rīvmaizes
Mērcei
150 g Savojas kāpostu jeb virziņkāpostu
30 g sviesta
2 ēdamkarotes miltu
1 glāze piena
rīvēts muskatrieksts
sāls, pipari
1/2 citrona miziņa, rīvēta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!