Cūkgaļa un nektarīni ir pārsteidzoši labs duets! Vienkārša recepte – sulīgs, bagātīgs rezultāts.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes kartupeļu miltu
800 g liesas cūkgaļas karbonādes gabala
eļļa cepšanai
1 vidējs sarkanais sīpols
1 sarkanā paprika, sagriezta salmiņos
1 dzeltenā paprika, sagriezta salmiņos
80 ml ūdens
1 sakapāta ķiploka daiviņa
2 ēdamkarotes pūdercukura
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes sojas mērces
2 lieli persiki, sagriezti šķēlītēs
mazs koriandra saišķītis
rīsi vai olu nūdeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!