Kas neparastāks jūsu vakariņu galdam: salda, krēmīga un pikanta afrikāņu biezzupa ar apelsīnu sulu, kokospienu, tandori pastu un saldajiem kartupeļiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
35m
Sastāvdaļas:
3 kg ķirbja
1 kg saldo kartupeļu
2 l vistas buljona
1,5 kg apelsīnu vai 0,5 l apelsīnu sulas
800 ml kokosriekstu piena
300 g šalotes sīpolu
50 ml olīveļļas
50 ml augu eļļas
30 g ķiploka
30 g ingvera
20 g tandori pastas (var aizvietot ar čili)
20 g timiāna
sāls pēc garšas
360 ml 3,2 % piena (vai piena aizvietotāja)
3 g malta kanēļa
6 ēdamkarotes bazilika eļļas pasniegšanai
piparmētras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!