Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem, kukurūzu un zirnīšiem
Šī viegli iemarinētā vista ir varen garda iedvesma vakariņām! Tā būs sulīga, ar tomātu mērci vēl tās garoziņā un paspilgtinās jau tā krāšņos rīsus.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 paciņas rīsu
kārba zaļo zirnīšu
kārba kukurūzas
7 vidēji lieli burkāni
4 vidēja lieluma sīpoli
3 ķiploka daiviņas
nedaudz olīveļļas
Vistai
3 vistu filejas
1 olas baltums
1 ēdamkarote majonēzes
3 ēdamkarotes tomātu mērces
2 tējkarotes kartupeļu cietes
2 ēdamkarotes sojas mērces
50 g valriekstu
Rīsiem
Vistai
Vistas fileju sagriež gabaliņos.
Olas baltumu sajauc ar kartupeļu cieti, tomātu mērci un majonēzi, visu samaisa un pieliek sagriezto gaļu. Vēlreiz visu kārtīgi sajauc un ļauj 10–15 minūtes pastāvēt istabas temperatūrā, lai fileja piesūcas ar garšvielām.
Tad gaļu liek pannā, pārsedz ar vāku un, vairākas reizes apmaisot, cep, līdz filejas gabaliņi ir zeltaini.
Gatavai gaļai pārlej sojas mērci un pārkaisa sasmalcinātus valriekstus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!