Esam raduši lasi šaut krāsnī, bet šeit piedāvājam to likt pannā uz ieklāta pergamenta papīra un cept mūsu acu priekšā. Recepti nav grūti pagatavot, lasis izdosies īpaši sulīgs un maigs.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
neliela laša (ne smagāka par 4 kg) fileja
1 citrons
2 timiāna zariņi
1 tējkarote mārrutku
2 ēdamkarotes krējuma
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!