Tadžīna ir marokāņu sautējamais trauks, un arī ēdienu, ko tajā gatavo, dēvē par tadžīnu. Vislabāk, ja sautējumu gatavosi īstajā traukā, taču arī sautējuma katls derēs labi! Izmēģini, jo sautējums patiešām ir pasakains!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
200 g rīsu
4 vistu šķiņķīši
4 vistu stilbiņi
1 liels burkāns
1 sarkanā paprika
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 g žāvētu aprikožu
1 tējkarote kanēļa
1 čili pāksts
olīveļļa
sāls, pipari
200 g rīsu
pētersīļi, koriandrs
2 glāzes vistas buljona
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!