Neparasta recepte sviesta pupiņu pagatavošanai, ko noteikti vērts izmēģināt – garša patiešām ir pasakaina! Baudiet kā veģetāru maltīti ar rīsiem, kuskusu vai bulguru. Vai arī – kā izteiksmīgu piedevu pamatēdienamLieliska, veselīga piedeva, ko pasniegt pie rīsiem, kuskusa, kvinojas vai bulgura.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
300 g zaļo sviesta pupiņu
3 ķiploka daiviņas
ingvera sakne (tikpat, cik ķiploks)
3 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
100 ml kokosriekstu piena
kinza vai pētersīļi
100 ml ūdens
gabaliņš čili
2 ēdamkarotes gī sviesta
sinepju, kumina sēklas
asafētida
kurkuma
karija lapas
sāls, cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!