Laša tartara ātrais variants, kas ir gana sātīgs, lai no uzkodas tiktu pārdēvēts par pamatēdienu. Klāt noteikti baudi atdzesētu baltvīnu!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
15m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
400 g svaiga laša filejas
1/2 garā gurķa vai 2 mazi gurķi
1 šalotes sīpols vai 1 sarkanais sīpols
2 ēdamkarotes kaperu
2 ēdamkarotes balzametiķa
1 ēdamkarote olīveļļas
nedaudz rupjā sāls un svaigi maltu melno piparu
paipalu olas
zaļās olīvas dekorēšanai
kliju maize grauzdēšanai
Mērcei
150 g bazilika
50 g ciedru riekstu
100 g rīvēta Parmas siera
300 ml olīveļļas
sāls
čabata
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!