Nākamajā dienā pēc Lieldienām, kad kaujās vinnēts pārāk daudz olu, šī recepte būs tieši laikā. Kartupeļu un olu ragū ir brīnumgards un sātīgs pusdienu ēdiens sulīgā mērcē.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
8 nelieli kartupeļi
4 burkāni
4 vārītas olas
100 g liesa šķiņķa
1 puravs
1 ēdamkarote sviesta, eļļas vai margarīna
1 ēdamkarote miltu
1 glāze piena
1 glāze dārzeņu buljona
2 ēdamkarotes graudaino sinepju
nedaudz sīpollociņu
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!