Kartupeļu biezenis ir universāls ēdiens – to var ēst gan vienu pašu, papildinot ar krējumu vai kādu mērci, gan arī izmantot kā piedevu gaļas un zivs ēdieniem. Lai interesantāk izskatītos un lai garša iegūtu jaunas variācijas, pievieno tam citus dārzeņus, sēkliņas vai riekstus!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1,6 kg kartupeļu
sāls, pipari
1 1/2 glāze piena
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!