Sātīgs kāpostu un gaļas sautējums, ko darbdienu vakariņās baudīt kopā ar rīsiem vai kartupeļiem. Tas ir viegli un ātri pagatavojams vienā pannā, tāpēc lieliski noderēs, kad pārguris pārrodies no darba.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
40 g liellopa gaļas
2-3 ķiploka daiviņas
1 sīpols
1 neliela baltā kāpostgalviņa
400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
1 tējkarote malta paprikas pulvera
2 tējkarotes brūnā cukura
1 ābols
sāls, pipari
nedaudz pētersīļu
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!