Cepti nektarīni ar medu, riekstiem un garnelēm recepte
Izcepti nektarīni nezaudē ne gramu no sava sulīguma un pat, gribas uzdrošināties teikt, kļūst tikai labāki. Īpašu garšu augļiem piešķir arī medus, bet kopā ar garnelēm tas viss garšo ideāli.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
nektarīns
medus
2 ēdamkarotes rapšu eļļas
tīģergarneles
ķiploks
ingvera saknes gabals
Indijas rieksti
sīpolloku ziedi ( var iztikt bez, ja nav)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!