Šī recepte ir atbilde, kā izcept garšīgu omleti. Pievienojam nedaudz vasaras, nedaudz spinātu, kūpinātu cauraudzīti un arī tik vienkāršu ēdienu kā omlete padarām par izcilu garšas baudījumu!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
25m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
6 lauku olas
6 ēdamkarotes lauku piena ar krējuma kārtiņu
300 g kūpinātas cauraudzītes vai bekona
liela sauja spinātu
sāls un pipari pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!