Kūpināta skumbrija ar sinepju mērci, vārītām olām un diedzētām lapiņām. Elementāri pagatavojama, sātīga un kreptīga maltīte. Ēd brokastīs vai ņem līdzi uz darbu!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
10m
Sastāvdaļas:
8 šķēles graudu rupjmaizes
200 g kūpinātas skumbrijas
salātlapas
lociņi
diedzētas kreses
4 cieti vārītas olas
Mērcei
4 ēdamkarotes skābā krējuma
tējkarote sinepju
ēdamkarote koriandra sēklu
sāls, cukurs
2 tomāti
daži loku stiebri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!