Šo recepti mums piedāvā austrāliete Catherine Weenink jeb, kā viņu sauc viņas Latvijas ģimene, Kate projekta «Tiekamies pie viena galda» ietvaros. Kate saka: «Šādi sagatavotas auzu pārslas ir manas ik rīta brokastis. Sev es tās gatavoju nelielā trauciņā, bet tās var droši gatavot lielākā bļodā, turēt ledusskāpī un jums visu nedēļu būs gatavas brokastis.»
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
16 vērtējumi
4.06/5
Sastāvdaļas:
1/3 tases auzu pārslas
1/3 tases kokosriekstu piens
1/3 tases nesaldināta grieķu jogurta
tējkarote čia sēklu
Pēc patikas svaigi vai žāvēti augļi un ogas
Pa nakti izmērcētas auzu pārslas ir lieliska alternatīva brokatsu auzu putrai.
Auzu pārslas, čia sēkliņas, kokosriekstu pienu un jogurtu samaisa kopā un, ja izmanto žāvētos augļus un ogas, tos arī liek klāt. Pa nakti tie izmirks un būs gardi un sulīgi. Man patīk pievienot žāvētus ābolus un dzērvenes. Var likt arī riekstus un sēklas, ja tīk. Savukārt vasarā es pagatavoju pamatu un tad no rīta pievienoju svaigas ogas un augļus.
Trauku ar maisījumu uz nakti liek ledusskapī.
Projektu “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērija” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērijas” saturu atbild «Žurnāls Santa».
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!