Laikam jau visīstākās beļģu vafeles sanāks ar raugu. Galvenais trumpis – tās sanāk ar ļoti dziļām rūtiņu kabatām, kurās labi ielīst ievārījums, šokolādes sīrups vai iebirst smalks pūdercukurs.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
8 vafeles
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
1st 50m
1 vērtējumi
1/5
Sastāvdaļas:
650 + 60 ml silta piena (aptuveni 45 grādu temperatūrā)
500 g miltu
170 g kausēta, istabas temperatūrā atdzesēta sviesta
100 g cukura
10 ml vaniļas ekstrakta
7 g sausā rauga
3 olas
šķipsniņa sāls
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!