Eļļā ceptas gardas gaļas bumbiņas ar dzērvenēm un riekstiem ir kā radītas uzkodas ballītei. Ērti paņemt pirkstos vai uzspraust uz koka iesmiņiem. Recepte ir visai vienkārša, vien prasīs nedaudz laika apcepšanai.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
500 g maltās gaļas pēc patikas
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 maza ola
100 g žāvētu dzērveņu
30 g ciedru riekstu
2 ēdamkarotes kaltētu Vidusjūras garšaugu
Panko rīvmaize (vai parastā)
sāls, pipari
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!