- Gatavus, bet stingrus avokado sagriež četrās daļās, izņem kauliņus, nomizo un pārslaka ar citrona sulu.
- Katru daļu aptin ar pusi no gareniski pārgrieztas šķiņķa vai bekona šķēlītes.
- Pārkaisa čili piparus, liek pannā sakarsētā eļļā un apgrozot apcep no visām pusēm.
Ceptas avokado uzkodas bekonā
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 10m
- Kopējais laiks
- 20m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨












































































