Austrumu virtuves noslēpums slēpjas garšvielās! Seko receptei, pagatavo turku zirņu sautējumu ar vistu un sagādā sev neaizmirstamu garšu ceļojumu. Krāšņa smaržu un garšu buķete, kas būs gatava pusstundā!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
35m
Sastāvdaļas:
200 g konservētu turku zirņu
2 vistas filejas, sagrieztas mazos gabaliņos
400 g konservētu tomātu
sauja zaļo olīvu eļļā
sauja kapātu pētersīļa un koriandra lapiņu
paliels sīpols
pāris ķiploka daiviņu
2 selerijas kāti
pa šķipsniņai malta kanēļa, kurkumas, ingvera, muskatrieksta, safrāna
tējkarote paprikas pulvera
tējkarote sierāboliņa lapu
citrons
olīveļļa
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!