Fenheļi, vīģes un aprikozes – pārsteidzoši laba kombinācija. Kalpos kā izteiksmīga piedeva pamatēdienam vai viegla maltīte. Un ja vēl kompānijā laba vīna glāze…
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
50m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 vidēji fenheļi
olīveļļa
sāls, pipari
pusglāze apelsīnu sulas
pusglāze sausā baltvīna
10-12 žāvētas aprikozes
8-10 žāvētas vīģes
50 g pistāciju
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!