Pildīta bagete, kura burtiski kūst uz mēles- tik vienkārši pagatavojama, tik aromātiska un tik garda. Pasniedz kopā ar krēmzupu vai iesaiņo līdzi ņemšanai, kad dodies piknikā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1 gara franču bagete
2-10 (pēc vēlēšanās) ķiploka daiviņas
liels saišķis pētersīļu
daži rozmarīna un timiāna zariņi
pipari
puscitrona miziņa un sula
150 g sviesta
universālā garšviela
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!