Sparģeļu krēmzupa ar garnelēm un tomātu crostini recepte
Tik balta zupa, ka ne velti bildē to pat nevar redzēt. Bet varen aromātiska, it īpaši, ja tajā vēl ielikta grilētā tīģergarnele.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
500 g sparģeļu
400 g saldā krējuma
300 g kartupeļu
200 g puravu baltās daļas
8 tīģergarneles
2 tomāti
1,5 l vistas buljona
1 franču bagete
1 citrons
sāls, smaržīgie pipari, laurlapas, muskatrieksts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!