Šī ir klasiska meksikāņu zupa, bet, ja domājat, ka būs traki asa – nebūt ne! Tā ir krēmīga un salīdzinoši maiga, bet, protams, bez čili un halapenjo neiztikt. Labi sasildīs drēgnā ziemas vakarā!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
1 kg vārītu balto pupiņu (var izmantot konservētas)
150 g kazas siera
500 ml ūdens
1 sīpols
pāris ķiploka daiviņu
rozmarīns, timiāns vai baziliks
svaiga koriandra lapiņas
načo čipsi pasniegšanai
sāls, olīveļļa
marinēti halapenjo pipari
mazliet čili pulvera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!