Biešu zupas mūsu platuma grādiem ļoti piestāv (un tās ir arī ļoti veselīgas!), taču ar to garšu gan bieži vien ir, kā ir. Izmēģini šo recepti, kas pārvērtīs jaunās sezonas bietes gardās, veselīgās vakariņās. Īpaša odziņa šajā receptē ir svaigais fenhelis, kas, kā runā, rada laimes sajūtu.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote olīveļļas
1/4 glāzes smalki sagriezta sīpola
1/3 tējkarotes fenheļa sēklu (pēc izvēles)
1 neliela biete
pusglāze vistas vai dārzeņu buljona
pusglāze kefīra
sāls, malti melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!