Ienirsti Āzijas garšu pasaulē, pagatavojot vistas zupu ar rīsiem, sēnēm un olu! Ar šo recepti tu nevari kļūdīties, ja gribi pārsteigt draugus un pagatavot ko eksotisku.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
45m
Sastāvdaļas:
1 liela vistas fileja
sezama eļļa vai olīveļļa
ingvera gabaliņš (3 cm)
2 ķiploka daiviņas
1 sīpols
1 l vistas buljona
pusglāze baltvīna
2 ēdamkarotes sojas mērces
250 g šampinjonu
200 g saldētu zaļo zirnīšu
150 g gargraudu rīsu
4-6 jaunās kukurūzas vālītes
1/2 Ķīnas kāposta
4 mīksti vārītas olas
sāls, pipari
apgrauzdētas sezama sēklas un čili pārslas pārkaisīšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!