Maiga, saldensāļa krēmzupa ar gurķi, papriku un siera piciņām.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1 kg arbūza mīkstuma gabaliņu
1 liels, sulīgs tomāts
1 lauku gurķis
1/2 paprikas
sāls, melnie pipari
sarkanvīna etiķis
šķipsniņa raudenes
šķipsniņa kumina
nažagals Kajennas piparu
2 ēdamkarotes laima sulas
ķiploka daiviņa
balzametiķis
2 ēdamkarotes fetas siera
2 tējkarotes ķirbju sēklu
neliela sauja bazilika lapiņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!