- Mērcei ķiplokus saberž, sajauc ar pārējām sastāvdaļām un labi sakuļ, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
- Bekona šķēlītes sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina, sakarsētā pannā apmaisot viegli apcep, no pannas noņem un kopā tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm, iejauc sagrieztās salātlapās.
- Virsū liek nomizotu un šķēlītēs sagrieztu avokado un biezās šķēlēs sagrieztas vistas filejas, pārdrupina zilo sieru.
- Salātus pārlaista ar pagatavoto mērci un pasniedz.
Siltie salāti ar vistu, avokado un zilo sieru
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 30m
- 2 vērtējumi
- 5/5
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨



















































































