Padoms: Biezpiena dēļ maizes struktūra ir staipīga – īpaši, kamēr tā ir silta, var šķist, ka nav īsti izcepusies. Taču tā tāda ir! Ja visu maizīti uzreiz neapēd, nākamajā dienā tās šķēles ieteicams mazliet apgrauzdēt tosterī.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Padoms: Biezpiena dēļ maizes struktūra ir staipīga – īpaši, kamēr tā ir silta, var šķist, ka nav īsti izcepusies. Taču tā tāda ir! Ja visu maizīti uzreiz neapēd, nākamajā dienā tās šķēles ieteicams mazliet apgrauzdēt tosterī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit