Sulīgā ābolkūka no speltas miltiem, kas ne tikai satur vairāk barības vielu, bet arī ir labāki gremošanas sistēmai salīdzinājumā ar parastajiem kviešu miltiem. Recepte ir vienkārša un ātra, ja tev ir elektriskā rīve.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
200 g eļļas (labi der rapšu eļļa)
250 g brūnā cukura
5 olas
350 g speltas miltu
1 ēdamkarote vaniļas cukura
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 kg ābolu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!