Vācu Ziemassvētku kūka- štolle. Kūkas forma it kā simbolizē autiņos ietītu Kristus bērniņu. Štolli var pagatavot jau mēnesi pirms Ziemassvētkiem un ietītu uzglabāt ledusskapī. Sagrieztu šķēlēs, to pasniedz ar kafiju vai tēju.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
500 g miltu
60 g svaiga rauga
150 ml piena
100 g cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
1/2 citrona miziņa
pustējkarote sāls
50 g cūku tauku
150 g sviesta
50 g sukāžu
70 g sakapātu mandeļu
200 g tumšo un gaišo rozīņu
50 g cukurotu ķiršu
50 ml ruma vai brendija
200 g marcipāna masas
sviests un pūdercukurs pārklāšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!