Viegli pagatavojama torte, kurā miltu vietā izmanto rupjmaizes rīvmaizi. Pazīstamas un mīļas garšas svinīgā izpildījumā!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Biskvītam
10 olas
10 ēdamkarotes pūdercukura
8 ēdamkarotes rīvētas rupjmaizes
1 ēdamkarote kanēļa
1 ēdamkarote kakao
šķipsniņa vanilīna
Pildījumam
dažas ēdamkarotes ruma vai brendija
burciņa skāba ievārījuma
1 l sakulta saldā krējuma
dzērvenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!