Svarīgākais šajā receptē ir neko nežēlot, domāt labas domas un būt priecīgam, tad kūka izdosies debešķīga!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
27 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Biskvītam
9 olas
500 g cukura
3 ēdamkarotes medus
3 tējkarotes sodas
450 g miltu
250 g sviesta vai margarīna cepšanai
Pildījumam
2 l skābā krējuma
600 g cukura
šķipsniņa īsta vaniļas cukura
1.5 l svaigu brūkleņu
Dekorēšanai
1 l dažādu meža ogu
želeja ogu pārklāšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Nezinu, ko izdarīju nepareizi, bet man krējuma-cukura masa sanāca ļoti šķidra, ka nebija iespējams to iesmērēt starp kārtām tā, lai tā netecētu ārā. Glābu situāciju ar želatīna pievienošanu.
Iveta Troalika
Cik labi, ka situācijai piegājāt radoši un atradāt risinājumu! Domāju, ka iespējamās problēmas ir divas. Viens - temperatūra - ja istabā ir silts, un krējumu ilgi tur šajā temperatūrā, tas kļūst šķidrāks. Otra iespējamā problēma - tauku procents. Diemžēl, jo liesāks, jo šķidrāks krējums. Ja gribas izmantot liesāku versiju, var daļu krējuma aizstāt ar lieso biezpienu, ko kārtīgi sablendē vai izberž caur smalku sietu, lai iegūtu vienmērīgu konsistenci. Veiksmes! :)
Enne
Krējuma masa tiešām sanāca dikti šķidra, arī izmantojot treknu skābo krējumu. Pirms smērēšanas starp biskvīta kārtām iesaku masu paturēt ledusskapī, lai tā atkal kļūtu stingrāka, un smērēt labi ātri! :)
Pievienot komentāru
Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!