Āboli, bagatīgs marcipāns un saldējums – klasisks garšu un tekstūru trio, kas neatstāj vienaldzīgos. Kūka ir maiga un krēmīga, un nepavisam sarežģīta!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
55m
Kopējais laiks
1st 10m
Sastāvdaļas:
100 g sviesta
100 g cukura
140 g marcipāna masas
2 olas
150 g miltu
1/2 tējkarotes cepamā pulvera
3 āboli
200 ēdamkarotes citrona sulas
Pārklāšanai
150 g mandeļu skaidiņu
150 g cukura
80 g sviesta
3 ēdamkarotes saldā krējuma vai piena
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!