Kraukšķīga, maiga un sulīga kūka, kas smaržo pēc brīvdienām. Mandeļu pamatne ar zeltainu ābolu pildījumu un putukrējumu debešķīgā kūkā, ar ko iepriecināt savējos.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
Sastāvdaļas:
Pamatnei
40 g cukura
100 g mandeļu
50 g tumšās šokolādes
3 olas
nažagals vanilīna
30 g ruma
5 g cepamā pulvera
40 g margarīna
Pildījumam
700 g ābolu
150 g ūdens
150 g cukura
pustējkarote kanēļa
15 g želatīna
Krēmam
200 g saldā krējuma
100 g cukura
7 g želatīna
Dekorēšanai
āboli
kanēļa standziņas
kanēlis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!