Burkānu un biezpiena kūka kārtās, kam ir atšķirīga konsisence, taču kopā tās ir ideāla kombinācija. Dekorēšanai vari ļaut vaļu fantāzijai, jo pie šīs kūkas iederās jebkuras ogas un rieksti.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
5st 10m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
230 g miltu
200 g brūnā cukura
1 tējkarote kanēļa
1 tējkarote dzeramās sodas
šķipsniņa sāls
2 lielas olas
180 ml neitrālas eļļas
2 vidēji rīvēti burkāni
70 g žāvētu dzērveņu
Biezpiena masai
500 g sausa biezpiena
3 ēdamkarotes skābā krējuma
100 g iebiezinātā piena ar cukuru
3 olas
100 g cukura
1/2 ēdamkarotes vaniļas ekstrakta
2 ēdamkarotes mannas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!