Rietumeiropas saldais, elegantais sveiciens - kūka ar franču šarmu.
Sarežģītība
Zema
Personas
6-8
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
150 g mīksta sviesta
50 g auksta sviesta
170 g cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
200 g miltu
1 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
1 1/2 tējkarotes malta ingvera
šķipsniņa sāls
3 sakultas olas
2 mīksti, saldskābi bumbieri
1 ēdamkarote brūnā cukura
100 g sadrupinātu valriekstu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!