Pietiek iešaut krāsnī ābolkūku, lai diena kļūtu omulīgāka un priecīgāka. Vienkārši un ātri pagatavojams ābolu sezonas gardums. Baudi to ar saldējumu, putukrējumu vai vienkārši skābu krējumu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
120 g cukura
125 g sviesta istabas temperatūrā
250 g miltu
2 ēdamkarotes cepamā pulvera
4 āboli
2 olas
sauja lielo, gaišo rozīņu
glāzīte ruma, kalvadosa vai konjaka
kanēlis
pūdercukurs pārkaisīšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!