Mīksta un smaržīga kūka ābolu ražas laikam. Ja gribas sevi vēl vairāk palutināt, var pasniegt ar putukrējumu vai saldējumu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
4-5 skābi vidēja lieluma āboli
pusglāze rozīņu
3 ēdamkarotes ruma vai silta ūdens
3 olas
1 glāze brūnā cukura
1 glāze parastā cukura
1 glāze sviesta
2 glāzes kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
pustējkarote dzeramās sodas
1 tējkarote maltu smaržīgo piparu
1 tējkarote kanēļa
1 tējkarote muskatrieksta
1/4 tējkarotes maltu krustnagliņu
pustējkarote sāls
1 glāze drupinātu valriekstu vai pekanriekstu
pūdercukurs pārkaisīšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!