Nedaudz neierasta, taču izcila un eleganta recepte. Sēnes saglabās savu kraukšķīgumu un aromātu, turklāt marināde un kaperi tām piešķir patīkamu sāļumu un pikantumu. Izbaudi brīnišķīgo meža sēņu garšu arī ziemā!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
500 g mazu gaileņu
4-5 ķiploka daiviņas
olīveļļa apcepšanai
sāls
1 sarkans čili pipars
1 tējkarote fenheļa sēklu
1/2 citrona
1-2 rozmarīna zariņi
50 g lielo kaperu
500 ml extra virgin olīveļļas pārliešanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!