Piešķir kabacīšiem raksturiņu! Šai receptei noteikti jāizvēlas nelieli kabači, lai nevajadzētu izņemt sēklas un nebūtu lielajiem kabačiem raksturīgo šķiedru.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 kg kabaču
6 ķiploka daiviņas
sāls, malti melnie pipari
olīveļļa cepšanai
timiāna un rozmarīna zariņi
2 ēdamkarotes balzametiķa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!