Kaut ko tādu no ķirbja noteikti negaidīsi! Tik salds un gards deserts, ka neviens pat neuzminēs, ka slepenā sastāvdaļa, kas piešķir krēmam maigo persiku toni, ir nekas cits kā ķirbis.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
140 g ķirbju biezeņa
140 g svaigā siera
2 tējkarotes želatīna
kanēlis, muskatrieksts
4 ēdamkarotes iebiezinātā piena ar cukuru
150 g saldā krējuma
4 nelieli pilngraudu cepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!