Deserts garšos arī tiem, kam ķirbis īpaši nepatīk- muskatrieksts, ingvers un rums neļaus ķirbim noteikt toni.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
300 g iztīrīta un nomizota ķirbja
200 ml saldā krējuma
2 tējkarotes želatīna
2 ēdamkarotes ruma
2 ēdamkarotes cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
šķipsniņa muskatrieksta
šķipsniņa sāls
pustējkarote kanēļa
1 olas dzeltenums
1,5 glāzes sadrupinātu cepumu
30 g ingvera sukāžu
sauja svaigu vai saldētu brūkleņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!