Saldskābs, piesātināts, lipīgs un vienlaikus kraukšķīgs deserts plūmju ražas laikam.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
Pildījumam
600 g labi nogatavojušos, Latvijā augušu violeto vai sarkano plūmju
120 g brūnā cukura
1 ēdamkarote miltu (ar kaudzi)
2 ēdamkarotes skābo ķiršu, upeņu vai kazeņu liķiera
nedaudz malta kanēļa un kardamona
Drumstalām
120 g miltu
60 g baltā cukura
60 g brūnā cukura
80 g pilngraudu auzu pārslu
70 g mandeļu skaidiņu
50 g sviesta
šķipsniņa sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!