Bretaņiešu cepumus pazīst visā Francijā, un daudziem tas ir visvairāk iecienītais gardums, ko pamērcēt tējā. Pēc klasiskās receptes tos gatavo ar sviestu, kuram ir pievienots sāls – neizlaid šo, tas ir tā vērts!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
250 g miltu
150 g cukura
180 g sāļā sviesta + 10 g sviesta formiņu ieziešanai
6 olu dzeltenumi
7 g cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!