Krāsnī gatavots rudens dārzeņu un gaļas sautējums recepte
Sautējums būs sātīgs un sildošs arī bez gaļas. Droši vari to papildināt ar lēcām vai pupiņām.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
5-6 krustnagliņas
sāls, pipari
2 burkāni
1 kālis
4 kartupeļi
1 pētersīļa sakne
2 nelielas paprikas
1/4 nelielas baltās vai sarkanās kāpostgalviņas
10 ķirštomātiņi vai 3 lieli tomāti
500 g cūku ribiņu
Vidusjūras garšaugu maisījums
sarkanais čili pipars
2 lauru lapas
augu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!