Dārzāju sautējums ar ājurvēdisko garšvielu niansi recepte
Garšām bagātīgs, veselīgs, sātīgs dārzeņu un pākšaugu sautējums.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4-6
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
pāris jaunie kartupeļi
pāris burkāni
kālis (var būt arī ķirbis, saldais kartupelis vai jebkurš cits sakņaugs pēc izvēles)
1/3 nelielas kāpostgalvas
svaigi zirņi (var būt arī mīkstas pupiņas vai ekoloģiskas konservētās pupiņas, tikai obligāti jānolej šķidrums, kurā tās uzglabātas, un jānoskalo)
kabači vai tomāti - pēc izvēles (var arī nepievienot)
1/2 vai 1 sīpols
1 ķiploka daiviņa (sīpola un ķiploka vietā var izmantot Asafoetida pulveri)
purava kāts, ja ir un patīk
1 ēdamkarote kumina sēklu
1 šķipsniņa koriandra
piestā saberzti dažādi pipari
2-3 lauru lapas
saberztas ingvera lapas (var arī iztikt bez tām)
kurkuma
gī sviests
krējums vai bezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!